Te land, op water en in de lucht - Internaat

Datum

3 jul 2023 - 8 jul 2023

Locatie

Harelbeke, België

Prijs

Basisprijs € 340,00

Wat?

Waterfun

Voor wie?

Jeugd
Internaat

Leef jij graag zowel op het land als op het water? Dan mag je dit kamp zeker niet missen! We verblijven tijdens dit kamp in een unieke locatie van de zeescouts in Harelbeke. Zeecontainers zijn omgebouwd tot keuken, sanitair en slaaplokalen, gelegen aan het Provinciedomein De Gavers. Dat is een 180ha grote recreatie- en natuurcentrum. We gaan er windsurfen, hebben er fun in het water, zoeken dekking bij het paintballen, verliezen de weg tijdens een oriëntatietocht; behouden ons evenwicht op een hoogteparcour en spelen bosspelen.Inbegrepen

  • Verblijf
  • Maaltijden
  • Begeleiding & activiteiten
  • Huur materiaal

Prijzen

Leeftijd (Tussen 12 jaar en 16 jaar) Prijs
Basisprijs € 340,00

Datum

3 jul 2023 - 8 jul 2023

Locatie

Harelbeke, België

Wat?

Waterfun

Voor wie?

Jeugd

Harelbeke - DOK 27

DOK27 is het jeugdlokaal van Zeescouts Jan Bart uit Harelbeke. De keuken, bar, sanitair en slaaplokalen zijn allemaal geïnstalleerd in verschillende zeecontainers.

Het terrein grenst aan het Provinciedomein De Gavers. In dit 180ha grote recreatie- en natuurcentrum kan je naar hartelust wandelen, fietsen, spelen en je misschien zelf even op het water begeven.
De locatie ligt op 20 minuten wandelen van het station van Harelbeke.
Voor wie met de wagen komt, zijn er vlak bij het terrein 2 grote parkings beschikbaar. Een grote supermarkt ligt op slechts 750m afstand en in het centrum van de stad zijn nog tal van andere handelaars te vinden.


Sfeerfoto's